Radio Jyväskylä

Ohjelma

Uuden paikallisradiokanava Radio Jyväskylän juonnetut leppoisat lähetykset ovat alkaneet. Soitamme kevyesti parasta kotimaista musiikkia varttuneempaan makuun taajuudella 106,4 Mhz. Pihtiputaalla taajuus on 101,3 MHz ja Keuruulla 107,5 MHz.

Juontajamme Timo Lievemaa ja Pertti Perämäki ovat vuosien varrelta tuttuja radioääniä. Kaksikon radiohistoria ylettyy 80-luvulle asti ja pitkä kokemus on nyt aikuisten kuuntelijoiden käytössä.

Juonnettua ohjelmaa sekä paikallisten ihmisten haastatteluja on ma – pe klo 6 – 10 ja klo 13 – 18. Tarjolla on myös teemalähetyksiä. Radio Jyväskylä kertoo paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista asioista ihmisläheisesti. Musiikkilinjana on kotimaisen iskelmä- ja tanssimusiikki kattavasti eri vuosikymmeniltä maustettuna popin ulkomaisilla melodisilla ikivihreillä.

Lievemaa ja Perämäki keskittyvät Jyväskylän ja seutukunnan asioihin. Radion facebook- ja nettisivulla voit esittää toiveita musiikista ja puhesisällöistä. Tämä kanava tuo kaupunkilaiset osaksi arkista lähetystä.

Yrittäjänä ja muusikkona toimivalle Lievemaalle läheisiä teemoja ovat mm. ihmisen terveyden ylläpito ja hyvinvointi. Perämäki on pitkän linjan uutistoimittajana seurannut läheltä jyväskyläläisten arkeen kietoutuvaa päätöksentekoa. Molemmat ovat aktiivisia kuntoilijoita.

Kaksikkoa yhdistää myös monipuolinen musiikin keräily ja kokoelmien melodiset helmet heläjävät myös lähetyksissä.